Weboldalkészítő workshop

képzés teljesen kezdőknek

Weboldalkészítő tanfolyamot tartok teljesen kezdőknek, online formában, így bárhonnan elérhető. Ha érzed magadban a vágyat, hogy saját magad megtanuld, elkészítsd a saját oldalad alapszinten, megtanítalak használni a technikát. Egyre több olyan rendszer van, amit már laikusok is tudnak használni, kódolás nélkül. 

Csupa gyakorlat lesz, amely során felépíti minden résztvevő a bemutatkozó oldalát, portfólióval és kapcsolati oldallal.

Miről szól a workshop?
Megtanulsz létrehozni egy WordPress weboldalt, amely a későbbiekben bővíthető, módosítható.

  • Megismered, hogy kezdőként hol érdemes domaint és felhasználóbarát tárhelyet vásárolni, és hogyan tudod a legkönnyebben telepíteni a WordPress-t 
  • Megismered a WordPress felületét és működését alapszinten
  • Felépítesz 3 részt sablon alapján: bemutatkozás (rólad, vállalkozásodról, műhelyedről), portfólió vagy referencia képekkel és kapcsolati oldal (kapcsolati adatok, közösségi média hivatkozások)
  • Megismered, hogyan és milyen sablonokat tudsz választani a témádtól függően és mit végy figyelembe a választáskor
  • Beállítod a menüt
  • + Bónusz: megmutatom hogyan tudsz létrehozni emailfiókot a saját domain címeddel (pl. andi@vallalkozasom.ro)

Sok évnyi tudásból kihámoztam, ami a leginkább lényeges és leginkább használható, olyanok számára, akik teljesen kezdők. Nem az univerzum és a wordpress mély értelmét és sokfajta funkcióját fogjuk kutatni, hanem megmutatom, hogy mit és hogyan használj okosan a mindennapokban. Az alapok megtanulása után tudsz továbblépni majd, a saját honlapod szépítgetni, alakítgatni. Mint mindennel, a weboldallal is az van, hogy minél többet gyakorolsz, próbálgatod, annál jobb lesz.

Kiknek szól ez a workshop?
Teljesen kezdőknek, akik még nem kezeltek WordPress weboldalt vagy nincs sajátjuk, és szeretnék elkezdeni a saját weboldal elkészítését, a WordPress megismerését.

Hányan jelentkezhetnek?
Egy csoportot max. 5 fővel indítok, ez a maximális szám, hogy kellőképpen figyelni tudjak mindenkire és megfelelően segíteni. Ha esetleg többen jelentkeznétek, akkor lesz lehetőség második csoport indulására is egy másik időpontban.

Mi a domain és tárhely? Szükségem van ezekre?
A domain a weboldalad internetes címe, amit a böngészőbe írsz: pl. www.vállalkozásom.ro. A tárhely, ahol a teljes weboldal anyagát tárolod. Ezeket pl. tárhely-szolgáltatóknál tudod megvásárolni.

A képzés idejére térítésmentesen biztosítok tanfolyamos domaint és tárhelyet a gyakorlathoz, a képzés után pedig támogatlak technikai segítséggel, ha saját domaint és tárhelyet szeretnél vásárolni. A képzés alatt készült weboldalad átköltöztetem a domainedre, tárhelyedre, ha erre igényt tartasz és van/lesz saját domained, tárhelyed. Azt is elmesélem majd, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre saját oldalt létrehozni saját domain és tárhely nélkül. 

Mikor lesz a workshop és mennyi időt tart?
A képzés 2 x 4 órából áll, május 29-30-án (szerda-csütörtök) kerül megtartásra délután 14-18 óra között, online. 

Mennyibe kerül a workshop?
A teljes workshop ára összesen: 590 lej vagy 44.900 Ft.  A helyed biztosítása a teljes összeg befizetésével válik véglegessé. Helyek függvényében, a befizetésre május 23-ig van lehetőség, a proforma számla (díjbekérő) emailben fog érkezni a jelentkezőknek. 

Van más költségem a tanfolyam árán felül?
Nincs. A gyakorlathoz a domaint és tárhelyet a képzés ideje alatt én biztosítom. 

Milyen eszközökre lesz szükségem a tanfolyamhoz?
Csak egy laptopra vagy asztali számítógépre, és jó internetkapcsolatra. (Okostelefonon nem követhető a kurzus.)

Hogyan készüljek fel a workshopra?
A kurzusra nem kell készülnöd, képzés előtt emailben értesítelek a tudnivalókról, és küldöm a linket, ahol bejelentkezhetsz. A teljes képzés ideje alatt szükség lesz Rád, hiszen ha kimaradnak lépések, már nehezen fogod tudni követni. Ezért mindenképp úgy tervezz, hogy teljes figyelemmel részt tudj venni a teljes időszakban. Szüneteket tartunk és vedd magadhoz a kedvenc teád, kávéd, ropid ☺.

Profi weboldalkészítő leszek a kurzus végére?
Nem. Az alapokat tanulod meg, hogy egy kész sablon alapján felépítsd az oldalad alapszinten. Nem lesz egyedi design és extrákkal fűszerezett, és nem lesz webshop. Ezeket majd a későbbiekben megtanulhatod, ha megvan az alap.  

Írott tananyagot is kapok?
Igen. A kurzuson bemutatott összes lépésről írott útmutatót küldök a képzés végén, így azt bármikor otthon is követni tudod, újraolvasni és ezek alapján elindulni, folytatni a munkát.

Hogyan tudok jelentkezni?
Alább tudod kitölteni a jelentkezési űrlapot.

jelentkezés

Kérlek töltsd ki az űrlapot! Minden jelentkezőnek emailben visszajelzek. Ha nem kapnál visszajelzést 2 munkanapon belül, mindenképp írj emailt.